NIKOLINA PIŠEK SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI: Smrt njenog supruga šokirala region - tokom dana osećao se dobro

Nikolina Pišek o smrti supruga govorila je kroz suze.

ATA / Antonio Ahel

Suprug Nikoline Pišek, poznati istoričar Vidoje Ristović preminuo je iznenada u subotu, 7. maja u 44. godini. Mediji su preneli da je preminuo na stolu za masažu, a njegova smrt šokirala je javnost.

Poznata voditeljka Nikolina Pišek koja je sa Vidojem je bila u braku od 2013. godine, ostala je neutešna.  Ona se u subotu nalazila u Zagrebu, a nakon stravične vesti došla je u Beograd.

"Ne mogu da govorim, teško mi je... Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Ne znam detalje. Teško mi je, stigla sam u Beograd", rekla je ona kroz suze za "Kurir".

This browser does not support the video element.

Prvi snimak Nikoline Pišek nakon smrti supruga  Kurir

Podsetimo, kako je naveo izvor Kurira, Vidoje se osećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. 

Kurir / Damir Dervišagić 

Vidoje je rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Nikolina je danas ispred zgrade na Vračaru dočekivala svoje prijatelje, ali nije bila raspoložena da daje izjave.

ATA / Antonio Ahel Prve fotografije Nikoline Pišek nakon smrti supruga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna