ŽENE, OPUSTITE SE! MUŠKARCI NE PRIMEĆUJU CELULIT: Snežana Dakić o problemu koji muči svaku ženu - radite na sebi iznutra

Kako se rešiti celulita, pitanje je na koje svaka žena traži odgovor.

youtube/printscreen/TVDR

Celulit je problem koji muči mnoge žene širom planete. Na njega nisu imune ni vitke ni poznate dame, a o borbi s njim iskreno je govorila voditeljka i novinarka Snežana Dakić. Istakla je koliko je važna fizička aktivnost, kao i zdrava ishrana. Snežana je ispričala da je najveći problem s celulitom imala tokom trudnoće.

"Čini mi se da mladi sada jedu sve brzo i usput, ali je važno da znaju da to kako se hrane, zavisi i izbacivanje tečnosti i imaće više celulita. Važno je da se bave sportom. Meni se u drugom stanju pojavio čak sa prednje strane celulit. To je bilo prvi put u životu da mi se sa prednje strane pojavio. Bila sam prestavljena kada sam se porodila, ali to se rešilo veoma brzo. Normalno je da u drugom stanju izgledamo drugačije. Žene ne bi trebalo da se ugoje preko 20 kilograma, ja sam se ugjila 16. Ne morate toliko da brinete dok ste trudne. Neke žene se u toku trudnoće bave sportom", ispričala je Snežana Dakić u "Puslu Srbije" na Kurir televiziji i poručila damama na rade na sebi.

"Poručila bih ženama da se ne opterećuju oko celulita, jer muškarci to ni ne primećuju. Imaćete preoblem u intimnom odnosu i stidećete se da se opustite i prepustite, a on to neće da primeti. Ali bacite se na rad na sebi izunutra. Dok vi ne prihvatite sebe. Sviđalo se to vama ili ne, danas morate biti i lepi i pametni. Lepi onoliko koliko vam mogućnosti to dozvoljavaju, negovani, vežbajte da biste imali pravu kičmu, hranite se zdravo da biste bili zdravi", rekla je Snežana Dakić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna