NOĆIMA NISAM MIRNO SPAVALA: Ana Mihajlovski doživela tešku neprijatnost, sramotu je dugo sanjala

Voditeljski posao nije lak, naročito kad neko tek počinje da radi... evo kakav je peh Ana Mihajlovski imala na početku karijere.

Youtube / TV Pink

Voditeljka Ana Mihajlovski rado priča dogodovštine iz karijere, a često se seća i blamaže koju je doživela kad je počinjala da radi na televiziji. Kako kaže, za tu neprijatnost je sama kriva ali i snimatelj je bio pravi bezobraznik koji joj je "podmetnuo nogu".

U jednom od prvih intervjua, napravila je sagovornici kompliment i rekla da su joj divne farmerke, a onda je pitala i gde ih je kupila. "Ona mi odgovori koji je to brend, a ja dodam veselo - Jaooo, znam gde je ta radnja!"

Međutim, snimatelj je iskoristio priliku da je "pecne", pa je pred sagovornicom upitao: "A izvini, gde je ta radnja?" Pokazalo se da Ana, onako mlada, uopšte to nije znala nego je napravila komentar u brzini.

"Pošto nisam znala, propala sam u zemlju od stida, nekoliko noći nisam mogla da spavam od sramote i sanjala sam tu situaciju. Danas mi je smešno, tada mi uopšte nije bilo", iskrena je Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna