I SVETSKA ZVEZDA BROJ 1 U CECINIM ČIZMAMA: Kojoj dami bolje stoje? Ema Votson odabrala super kombinaciju, pogledajte!

I Ema Votson je odabrala prugaste čizme kao Ceca! Anastasija kaže da je baš ona kupila taj neobični model mami!

Profimedia

Sve su žene, izgleda, "poludele" za prugastim čizmicama koje je kod nas prva ponela Ceca Ražnatović. Neobičan model koji je rezultat saradnje slavnih dizajnera Džimija Čua i Mulgera sad je oduševio i Emu Votson. 

Lepa glumica je odlučila da kombinuje ove čizme sa crnim blejzerom i malom crnom haljinom vrlo provokativnog gornjeg dela. Tako ih je nosila i Anastasija koja se pohvalila da je ona odabrala ovu obuću i za sebe i za majku.

Međutim, Ceca je pretekla ćerku pa ih je u javnosti obula prva ali istog dana kad i ona! U medijima se tada pojavilo mnoštvo komentara, naročito kad je popularna Tasa ispričala kako je pet dana unapred poslala majci slike i kako je prva odabrala stajling. 

Ko je kome ukrao kombinaciju, pitali su brojni novinari, ali je Ceca sa osmehom odgovorila: "Ja ne moram ništa da ukradem, ja samo ćapim." Sad je i Ema Votson "ukrala" vrlo sličan stajling, pa pogledajte kako izgleda! I procenite - kome ove čizme najbolje stoje - Emi, Ceci ili Anastasiji?

Profimedia Prugaste čizme osvojile svet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna