RUSKI OLIGARH JU JE OBOŽAVAO, A IPAK GA JE OSTAVILA ZBOG DRUGOG: Fatalna Daša pred kojom muškarci padaju na kolena

Bogatstvo Romana Abramoviča, procenjeno na 14.3 milijardi dolara, nije bilo dovoljno da zadrži rusku lepoticu Dašu Žukovu.

Profimedia

Ruski milijader Roman Abramovič san je mnogih žena. Osim što je moćan i bogat, prema rečima njegove prve supruge Olge Juverne, spreman je da učini sve za ženu koju voli: "Kada se zaljubi, za njega ne postoji ništa drugo osim te osobe", rekla je Olga nakon što ju je ostavio zbog druge.

Snagu da govori o njihovo braku smogla je tek 10 godina nakon razvoda, kada je Roman i drugu suprugu, Irinu Vjačeslavovnu, ostavio zbog treće - fatalne Daše Žukove. S njom je dobio dvoje dece tokom deset godina zajedničkog života, ali Daša se razlikovala od njegovih bivših žena. 

I sama je odrasla u bogastvu - njena majka Jelena je naučnica, dok je otac Aleksander Žukov milioner koji se obogatio u poslovima s naftom. Uživala je u raskoši od detinjstva, a diplomirala slovenske jezike na Univerzitetu Santa Barbara i homeopatiju u Londonu. Za Romana je bila poseban izazov jer je u trenutku kada ju je upoznao bila u vezi sa lordom Fredijem Vindzorom.

Profimedia Roman Abramovič ljubavni život

Daša je poznata kao velika strastvena kolekcionarka umetničkih dela, a bogati Rus bio je spreman da učini  sve za njenu ljubav - poklonio joj je Đakometijevu skulpturu vrednu 14 miliona dolara, kao i kolekciju od 40 slika ruskog umetnika Ilje Kabakova. Sve to nije bilo dovoljno, govorilo se da joj je dosadio život u senci čoveka koga zanimaju samo fudbal i novac.

Razvod od ruskog oligarha Daši nije teško pao, a posebno jer joj  bankovni račun postao bogatiji za tako veliku sumu da o novcu više ne mora da brine do kraja život. Samo nekoliko meseci nakon što je razvod objavljen viđena je u društvu, novog mlađeg, milijardera. Naslednik grčkog brodovlasničkog carstva Stavros Nijarkos,  ubrzo joj je postao suprug a dobili su i sina Stavrosa. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna