U SUSRET 60 ROĐENDANU: Koje zvezde koje ne prihvataju starost, a koje dostojanstveno nose sede?

Trka sa mladošću uvek je unapred izgubljena, ali to ne prihvataju slavne holivudske zvezde, čak ni sada pred svoj 60. rođendan.

Profimedia

Demi Mur, Džon Bon Džovi, Tom Kruz i Džim Keri samo su neke od zvezda koje će ove godine proslavi jubilarni 60. rođendan.

I dok su Džon i Džim izabrali da dostojanstveno ostare, ne skrivajući čak ni svoje sede, Tom i Demi pokušavaju na sve načine da zadrže mladalački izgled. Plastične operacije su sastavni deo njihovog života. Čak su i predmet podsmeha kada preteraju sa botoksom pa im lice dobije oblik lopte.

Demi Mur je nedavno u svojoj knjizi “Lice i naličje” pisala o svom životu i nedaćama kroz koje je prolazila. Bila je žrtva tokom većeg dela života, ali se dotakla i posla fotomodela koji ju je vinuo u svet slavnih, te posredno otrkila kada je nastala njena želja za savršenim izgledom i zbog čega je i dan-danas nesigurna.

"Smešno je to što mi je posao foto-modela doneo prvi nagoveštaj životnog uspeha, probudio u meni osećanje ponosa i profesionalizma i osnažio me. Ali istovremeno me je ubacio u svet koji kao da je bio skrojen tako da snizi moje samopouzdanje. Našla sam se u profesiji u kojoj je jedino bilo važno kako izgledam, koji broj odeće nosim, što je samo pojačalo ideju da moja vrednost zavisi isključivo od toga koliko sam privlačna".

Demi i Tom su glavna tema holivudskih tabloida koji se često pitaju zbog čega su preterali sa filerima. O izgledu Toma Kruza nedavno je govorio i Hirurg Ros Peri koji smatra da je kod njega u pitanju kombinacija prečestih tretmana i viška kilograma.

“Tom izgleda znato drugačije, ali smatram da je to zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduto. Kao da su mu oči mnogo manje nego što jesu, izgleda kao veverica. Takođe, vidi se da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak, a s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora”.

Profimedia Mladalački izgled kao imperativ

Izvor: Lepa&Srećna