NOVAK OBJAVIO SVOJE BUDUĆE ZANIMANJE: Đoković dokazuje sportski duh, oduševiće vas njegov plan

Kad pomislite da je Novak Đoković ispunio sve svoje snove, on objavi da ima novi! Evo kojim zanimanjem bi voleo da se bavi u budućnosti...

Profimedia

Novak Đoković je ispunio sve svoje snove, a proteklog vikenda uspeo je u onome što je dugo priželjkivao - da ga oba njegova deteta - i Stefan i Tara - vide kako pobeđuje na teniskom terenu.

Njegova pobeda nad Danilom Medvedevim na masters turniru u Parizu bila je i povod da mu novinari postave zanimljivo pitanje - da li ovom svom ljutom suparniku mogao, u budućnosti, da bude trener jednog dana. Novak je odgovorio sa uobičajenom skromnošću i uz galantan kompliment protivniku: "Ako bih bio njegov trener, ne bih imao mnogo posla".

Šalu na stranu, Đoković je ovom prilikom otkrio i da vidi sebe kao trenera i potvrdio da izuzetno voli tenis.

"Ne volim ga samo kad igram, već i kad sam sa decom na terenu ili gledam neki meč na televiziji ili uživo", rekao je slavni srpski teniser. On već sada prenosi iskustvo  novim generacijama u Teniskom centru Novak i kaže da znanje može da bude kletva ako ga čovek ne upotrebljava.

"Za mene je to logičan sled stvari da znanje prenesem na druge. Vidim sebe u različitim ulogama u budućnosti i biće mi drago i da se razvijam kao trener", rekao je Novak i najavio da će slavljeničku zabavu posle pobede u Parizu provesti sa najbližima. "Imamo neku lepu tortu", rekao je osmehnut teniser, što ne čudi kad znamo da Đokovići inače uošte ne jedu šećer.

Izvor: Lepa&Srećna