OSVOJILA SAM GA ČISTOM I ISKRENOM DUŠOM, OSMEHOM NA LICU I VEDRINOM: Suzana o ljubavi sa Sašom Popovićem

Da su neke ljubavi jednostavno suđene, pokazuje i priča Suzane Jovanović i Saše Popovića.

ATA / Antonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put su se sreli 1996. godine kada je ona angažovana da peva na svadbi pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje. Saša Popović je tada bio harmonikaš "Slatkog greha", a ona gotovo na početku karijere. Ipak, komunikaciju su ostvarili nešto kasnije, a iz druženja se rodila velika ljubav.

"Jedne prilike, njegova drugarica Marijana Ukraden meni je radila spot za pesmu Nema kajanja. Ona ga je pozvala da svrati, ja uopšte ne znam, to je sve sudbina, tako se sve sklopi. Ona ga je pozvala da radi jednoj pevačici spot. Rekla mu je da svrati i da ga upozna sa mnom. I on je došao. Ja sva fina, slatka, doterana za spot, on se oduševio mojim izgledom, i onda smo se dogovorili da izađemo negde.

"I tako smo mi krenuli da se družimo, prvo kao dva prijatelja i druga, ni sama ne znam kako se desilo da se mi zaljubimo jedno u drugo i da se spojimo. Bukvalno, ti naši izlasci su se bazirali na drugarskom nekom druženju. Nijedan pokret, gest ili reč, rečenica da se ja njemu sviđam, ili taman posla da ja to kažem kao žensko. Sve kao dva najbolja druga, drug i drugarica, i na ručkove, i na kolače, i na piće, i kako se desila ljubav ne znam, ali desila se", ispričala je Suzana svojevremeno za "Glamur",a sada je i otkrila čime je osvojila Sašu.

"Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže "Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim". Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže "Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim" ispričala je Suzana za "Blic" i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav.

"Sale i ja se mnogo dobro razumemo. Nekad ne moramo uopšte da pričamo, usaglašeni smo u svakom pogledu. Kod nas nema sukoba mišljenja, nema tenzije jer isto razmišljamo i iste ciljeve imamo. Postoji mnogo razumevanja između nas, a pre svega mnogo ljubavi", kaže Suzana i dodaje da oduvek bila veoma skromna i tome je naučila i svoju decu, sina Danijela i ćerku Aleksandru.

"Deca su odraz u ogledalu vas samih, a Sale i ja smo klasičan primer da je to tako. Usadili smo im tu skromnost, pošteni su, vredni, nisu alavi, nisu željni ničega, a mogu da imaju sve. Ali mi nismo išli tim putem da sve mora da bude bajno i sjajno, da imaju sve najbolje. Išli smo kontra, sve prirodno i normalno, jednostavno, čak su mi i oni sami nametnuli, kada je kupovina garderobe u pitanju, uopšte ne gledaju brendove. Ne, oni vole i nose jednostavne stvari, mladalačke koje mogu sebi da priušte, a nisu skupe i uvek posle kad se iznosi mi to poklonimo",  ispričala je Suzana.

Izvor: Lepa&Srećna