SVADBA TRAJE VEĆ ČETVRTI DAN! Mlada izdržava, ali mladoženje nema: Lejdi Kiti još blista a svi pitaju gde su roditelji

Venčanje bratanice Lejdi Di je događaj sezone koji se produžio na čitava četiri dana...

Profimedia

Venčanje Lejdi Kiti kao da još nije završeno. Njeni gosti su se okupili i četvrtog dana, ovog puta u užem krugu, na "post-svadbenom" ručku, možda da još jednom podele utiske sa spektakularne ceremonije, vatrometa i prave modne revije koju je bratanica Lejdi Di priredila.

Naime, sve je počelo još u petak, kad su se gosti okupili na probnoj večeri u Rimu, nastavilo se venčanjem u subotu, posle kojeg je priređen ručak u luksuznoj vili Aurelija. U ovom otmenom zdanju, koja se iznajmljuje za više od 20.000 evra za dan, rado se okupljaju mladenci iz najbogatijih društvenih krugova. Ovde je poslužena i večera, a zatim su svi mogli da uživaju u fantastičnom vatrometu.

Profimedia 

Međutim, slavlje se nastavilo i sutradan, kad su tek venčani mladenci pozvali ponovo goste da im se pridruže na ručku.

Mlada Lejdi Kiti je tokom ovih ceremonija promenila čak pet venčanica, a za sam čin razmene zaveta nosila je dugu haljinu od bele čipke, koju su mesecima ručno šile krojačice kuće "Dolče i Gabana".

Njihovo potpis je na svim haljinama mlade supruge, pa i na onoj koju je nosila u ponedeljak. Tada je mladoženja ipak ostao kod kuće, a zli jezici prigovaraju da je u njegovim godinama i logično da malo odmori. Naime, milijarder Majkl Luis ima 62 godine i više od trideset godina je stariji od Kiti. 

Instagram / sabrinaelba 

Šuška se da je to bio i razlog što njen otac, Čarls Spenser, pet godina mlađi od mladoženje, nije došao na venčanje. Majka je, navodno, bila ali je nijedan fotoaparat ni kamera nisu snimili.

Izvor: Lepa&Srećna