ASTROLOG NAJAVIO, STIŽE SNAJKA I SAŠI POPOVIĆU: Šta otkriva horoskop i natalna karta Suzane Jovanović

Godina 2021. biće uspešna za Suzanu Jovanović, pokazuje njen horoskop, a astrolozi tvrde da zvezde "dovode" i snajku u kuću!

ATA / Antonio Ahel

Prema tumačenju astrologa, Suzana Jovanović je rođena u znaku trobroja 371 što najavljuje sreću, intuiciju i ljubav. Ona je, po horoskopu, Škorpija, a opisuju je kao ženu punu ljubavi, razumevanja i stalne težnje da ostvare harmoniju u porodici.

Za suprugu Saše Popovića, po mišljenju astrologa, 2021. godina donosi vladavinu Venere, piše Grand Online, pa je za nju povoljna u pogledu transformacije, ljubavi i uspeha. Upravo to je ona već i ostvarila, izdala novi album i objavila zanimljive spotove. Velike promene moguće su u samoj porodici, jer zvezde kažu da bi u narednih godina mogla da dobije i snajku.

Da podsetimo, Suzana je u braku sa Popovićem rodila ćerku Aleksandru, dok je sin Daniel iz prethodnog braka već samostalan i radi u Grandu kao tonac. Kako je Saša nedavno izjavio, on i njegova devojka Teodora su u stabilnoj vezi i obično provode jedan dan kod njih a drugi dan kod njenih roditelja.

Da li će se astrološka predviđanja ostvariti i da li će baš u narednih godinu dana stići i snajka u kuću Popovića - ostaje da vidimo!

Izvor: Lepa&Srećna