OBOŽAVAĆETE DIJETU SANJE KUŽET I NEĆETE OSTATI GLADNI: Žene se već bacile na posao, skidaju višak neverovatnom brzinom

Uz pomoć ovog jelovnika voditeljka je dovela liniju do savršenstva.

Prtintscreen/ Insatgram Sanja Kuzet

Poznata voditeljka Sanja Kužet važi za prefinjenu, elegantnu ženu, koja ima savršenu liniju. Ipak, nije sve baš kao što izgleda, pa tako ni Sanja nije imala oduvek tako izvajano telo. Ona je sada objasnila da je vitku liniju dobila zahvaljujući pravilnoj ishrani, sa kojom je smršala 18 kilograma.

"Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled", objasnila je voditeljka Sanja Kužet za "Hit".

Za doručak jede ovsene pahuljice i slične kaše, za ručak praktikuje kuvano, pa se na njenom meniju mogu naći pasulj i razne čorbe. Za večeru pretežno jede meso, koje kombinuje uz razne salatice.

Voditeljka je istakla da nikada nije bila ljubitelj slatkiša, kao i da želju za šećerom utoli voćem. Jagode sa šlagom obožava, a pored zdrave ishrane, ona radi jednu važnu stvar.

Printscreen/ Insatgram Sanja Kuzet dijeta sanje kuzet

"Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi."

Tokom trudnoće se ugojila 18 kilograma, a veoma brzo je trudničke kilograme izgubila, evo šta ona ima da kaže na to.

"Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno", objasnila je Sanja Kužet.

Izvor: Lepa&Srećna