IRFAN MENSUR PROGOVORIO O TEŠKOJ BORBI SA KORONOM: Dirljivu poruku od doktorke pamtiće ceo život!

U bolnici se borio za život, a podršku mu je pružao takođe bolesni kolega, glumac Žarko Laušević!

ATA Images/Antonio Ahel

Za doajena srpske glumačke scene  Irfana Mensura čitava javnost je bila zabrinuta dok se borio sa korona virusom.  Sada on otkriva kako je prošlo 13 dana provedenih na kiseoniku i koju poruku doktorke iz bolnice "Bežanijska kosa" će pamtiti  kao jednu od najlepših u svom životu.

„Imam sreću da sam vrlo brzo povratio energiju, jer je gubitak iste meni bio i glavni znak da se nešto sa mnom dešava. Na kiseoniku sam u bolnici bio 13 dana, tek nakon toga su me skinuli da normalno dišem, jer su rezultati pokazali da je vreme da počnem sam da funkcionišem“, rekao je glumac u emisiji "Kao sav normalan svet".

„Posle jos tri, četiri dana u bolnici su mi dali otpusnu listu i izašao sam iz bolnice. Na kraju te liste, doktorka koja me je vodila napisala je ogromnim slovima "prošao si". To je najlepša poruka koju sam ikada dobio u životu“, rekao je Irfan.

U isto vreme za život protiv kovida 19 borio se i glumac Žarko Laušević, koji je sa Irfanom ležao u istoj bolnici. Glumci nikada nisu bili posebno bliski, međutim ključni životni događaji spojili su ih više od jednog puta:

„Neka čudna veza postoji između nas dvojice. Mi smo ljudi koji se nisu družili, nismo se zvali telefonima, sastajali, vec smo živeli zajedno. Na neki čudan način smo povezani i u nekim krucijalnim trenucima u mom životu, poput onog događaja u Stupici, Žarko je stalno bio tu. A evo, opet se desilo to, da obojica budemo smešteni jedan pored drugog, lečeći se od ove pošasti koja nas je zadesila“, zaključio je.

Izvor: Lepa&Srećna