Miloš Biković je završio sa snimanjem dela filma "Crvena svila" u kojem je radnja smeštena u Rusiji, gde su i žena Ivana Malić i sin Vasilije bili uz njega.

Delom su boravili u Petrogradu, ali i u Moskvi, pa je naš glumac uživao u poslu i vremenu provedenom s porodicom. Došao je kraj i sad je trenutak za veliku selidbu.

"Sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka", napisao je Biković na Instagramu uz fotografiju sa seta.

U filmu "Crvena svila" Biković igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

Njegov lik pokušava da pomogne odbeglim Kinezima iz Komunističke partije Kine i spasi im živote, a produkcija je planirala da se radi u originalnim setovima. Mnogi se pitaju da li će i Ivana i sin pratiti Miloša i u daleku Kinu.

milos bikovic i ivana malic (2).jpg
Instagram / bikovic 

Svojevremeno je Biković govorio da nema nameru da živi odvojeno od porodice, pa se sad samo čekaju slike malog Vasilija sa Dalekog istoka. Pročitajte i kako je prošao njegov dogovor sa kompanijom Netfliks.

BONUS VIDEO:

Miloš Biković se uvredio zbog godina i nasmejao sve Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna