Ana Divac i njen suprug  Vlade slave 35. godišnjicu braka, a porodičnu sreću upotpunjuju deca Luka, Matija i Petra. Legenda srpske košarke i njegova izabranica stali su pred matičara u Beogradu, a sad je Ana objavila i slike sa venčanja. 

"Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije. Pred venčanje smo se bili zaglavili u liftu pa smo kasnili 15 minuta", piše Ana. 

Posle mnogo godina smo sreli par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju, i častili ih pićem da nam oproste, što su morali da čekaju duže svoj red.

Vlade je dan pre toga bio draftovan za LA Lakerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u LA , koji sam pre toga gledala samo na filmovima.

Svadba nam je bila na splavu Dijalog, uz DJ muziku rock&rolla 80-ih. Igrali smo do jutra. Srećna 35. godišnjica ljubavi, prijateljstva i avanture", dodala je Ana.

Mnogi ne znaju da je Ana zbog udaje napustila poziv za koji se školovala. Ona je studirala na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je i diplomirala 1990. godine, u klasi profesora Milenka Maričića. 

ana divac.jpg
Instagram / ana_divac 

"Svesno sam odabrala brigu o deci umesto bavljenja glumom u SAD. Često mi nije bilo lako, ali sam verovala u svoju samostalnost u vaspitanju dece i sreću moje porodice. Jednom mi je Vupi Goldberg rekla da žena može sve, ali ne u isto vreme. Mnoge holivudske zvezde su mi se poveravale da su loše izabrale u životu jer bi sve Oskare dale za jedno zdravo i srećno dete", rekla je Ana jednom prilikom. Pogledajte i kako Ana danas izgleda, u 6. deceniji, u kupaćem kostimu, a u galeriji je više njenih slika.

Instagram / ana_divac, ATA / Antonio Ahel 35 godina u braku s Vladom Divcem.

BONUS VIDEO:

Vlade Divac MONDO

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.