Viktor Živojinović uživa na moru sa novom devojkom, Sofijom Spasojević, a svi se pitaju šta će na tu vezu reći poznata mama Lepa Brena.

Viktor je prošle godine napustio roditeljski dom i osamostalio se, tako da sad živi u svom stanu, ali Brena i pre toga nije bila detaljno upućena u ljubavni život svojih sinova. 

Ili je barem tako govorila za medije?"Jao ne znam, verujte mi, ko s kim raskida i šta rade. Mama sam koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci koji će po kulturi i vaspitanju upoznati nas sa izabranicom kada budu smatrali da to treba da se desi", govorila je Brena.

Viktor Živojinović proslavio rođendan
ATA images/M.M 

Po Breninom mišljenju, ne treba se ženiti odmah, a pogotovo pre tridesete godine. Ona smatra da to važi i za muškarce i za žene. Viktor je, po tom kriterijumu, "izvan bračne zone", budući da ima tek 26 godina, a Sofija je tri godine mlađa od njega. 

viktor zivojinovic nova devojka sofija-min.jpg
Instagram / viktorernest 

Zanimljivo je da su oboje imali problema sa ishranom, jer je Viktor neko vreme bio izrazito gojazan, dok je Sofija patila od bulimije. Oboje su danas poklonici redovnih treninga, a više slika lepe Sofije pogledajte u galeriji.

Instagram / spasojevicsofija Nova devojka Viktora Živojinovića

 BONUS VIDEO:

Viktor na krsnoj slavi čestitao Piksiju na kvalifikacije na EP Privatna arhiva

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.