Vest da su Haris Džinović i Melina razveli iznenadila je mnoge, a najviše širu javnost koja godinama čita tekstove o njihovom srećnom braku. 

Rastanak je utoliko neobičniji što su njih dvoje imali i veoma dug period zabavljanja pa se smatralo da su, pre venčanja, svakako bili sigurni da su jedno za drugo. 

Međutim, ljubav je planula izuzetno brzo, već pri prvom susretu tada već iskusnog Harisa i mlade Meline. "Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se 'zaleteli' tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - 'blic brak, ekspres razvod'", govorila je Melina.

haris dzinovic zena melisa 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Dok je tokom prvih godina zajedničkog života, ona bila posvećena kući i porodici, kad su deca malo porasla, rešila je da se oproba u kreatorskim vodama. Već velika zvezda, njen muž je odlučio da je podrži u potpunosti.

"Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja", ispričala je gospođa Džinović kad je brend već "stao na noge". Nazvala ga je koristeći delove svog i muževljevog imena, a Haris joj je postalo "prezime" kad se predstavljala u Americi.

haris i melina dzinovic (1).jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Kruna i dokaz poslovnih uspeha para Džinović je trebalo da bude i velelepna vila na Dedinju u koju je, po nekim pričama, uloženo tri miliona evra. Tokom radova na njoj je, prema medijskim napisima, bilo čarki među supružnicima, jer je bilo mnogo prepravki i dodatnih ulaganja. Međutim, kad se porodica konačno uselila, izgledalo je da se sve sleglo. 

Haris Džinović i Melina o razvodu i braku
Youtube / TV Pink, Kurir / Nikola Anđić 

A onda, šok. "Gospođa se iselila svojom voljom", izjavio je Haris za Unu. Deca su, prema njegovim rečima, skoro formirani ljudi, imaju po 19, 20 godina. "Imaju svoj način razmišljanja, stavove, prema tome žive dobro i žive ovde", objasnio je pevač.

Kako kaže, on ne zna nijedan razlog za razvod. "Bilo mi je teško pre godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlovao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspeo sam sve to da saniram i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio“, kazao je Haris.

haris dzinovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Moja platforma životna je istina i ja sve što kažem kažem istinu jer istinu, upamtite dobro, ne treba podgrejavati. Ona je uvek tu podgrejana i gotova.

Laž treba stalno pratiti. Laž treba podgrejavati i laž je promašena investicija zato što treba puno brige oko nje. Šta sam rekao juče, a šta ću reći sutra. A istinu izvadiš od 3.000 godina unazad koja je zaključana negde i uvek je ista. Ona nema promene", rekao je pevač.

Haris Džinović i Melina o razvodu i braku
Instagram / harisdzinovic_official 

Prema njegovim rečima, povratka i pomirenja nema. "Šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola pa ga opet sastavljati, kakav će biti?", postavlja pitanje. Šta vi mislite? Ima li pomirenja posle razlaza?

BONUS VIDEO:

Haris Džinović izjava Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.