Holivudski glumac Juan Mekgregor priznao je da mu je bilo teško da snima scene intimnih odnosa sa venčanom ženom za seriju "Džentlmen u Moskvi".

On i supruga Meri Elizabet Vinsted su angažovali "koordinatora za se*s", što je nova funkcija u holivudskoj produkciji. Uspostavljena je da bi pomogla glumcima koji treba da snimaju obnaženi i u indiskretnim pozama.

"I nama je to bilo neophodno", kaže Mekgregor. "Ipak je tu i filmska ekipa i vrlo je čudno biti nag pred ljudima. Čudno je i biti intiman pred kamerom", objasnio je popularni glumac.

juan mekgregor zena meri elizabet vinsted 0856436747-min.jpg
Profimedia 

"Kad snimamo, na primer, scenu plesa, tu je uvek koreograf", napravio je Juan paralelu. Odnedavno glumci i reditelj imaju sličnog pomoćnika i za scene se*sa koji obezbeđuje da se "nađu na pola puta" u zahtevima i rezultatima.

Ideja je da ta osoba pomaže kako bi se "pred kamerom" videlo ono što reditelj želi - poljupci, dodiri, simulacija intimnog odnosa, a da se pritom glumci ipak osećaju bezbedni. U komičarskim emisijama to već nije problem, šale se Juan i Meri En.

juan mekgregor zena meri elizabet vinsted 0856334550-min.jpg
Profimedia 

Mekgregor (52), koji ima četiri ćerke iz prethodnog braka, kaže da je uvođenje ovakvih "koordinatora" dobra stvar. Njegova ćerka Ester (22), kako kaže, može da se nađe u situaciji da neki slavni reditelj traži od nje da snima bez odeće.

"A onda, pet godina kasnije, može se desiti da se pokaje što je to uradila. Recimo, shvati da to i nije bilo neophodno", objašnjava Juan. Šta vi mislite, da li u filmovima danas ima suviše "golih scena" bez kojih se moglo? Pročitajte i koliko je zaradila popularna Kim Katral za samo 60 sekundi koliko je glumila Samantu Džouns u poslednjem filmu.

BONUS VIDEO:

Nestvaran grad koji je izgradio Vlastimir Gavrik Aleksandra Gavrik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.