Šeron Stoun (66) je razbesnela svog kolegu Vilijama Boldvina (61) tvrdnjom da je kako je producent njihovog zajedničkog filma "Sliver" imao jezive zahteve za nju.

Konkretno, holivudska zvezda je rekla kako je traženo da ima intimne odnose sa Boldvinom kako bi njegova gluma u scenama strasti bila ubedljivija.

Ova situacija je već ranije bila opisana u Šeroninim memoarima objavljenim pre tri godine, ali su imena likova tada bila skrivena. Od juče svi znaju da je reč o glumcu Boldvinu i producentu Robertu Evansu, jer je Stoun to ispričala u jednom podkastu.

seron stoun vilijam bili boldvin film sliver 0856251650-min.jpg
Profimedia 

Bili Boldvin je razjareno uzvratio na mreži X (Tviteru): "Nisam siguran zašto Šeron Stoun i dalje priča o meni, posle toliko godina?

Da li je još zaljubljena u mene ili je još boli, posle svih ovih godina, što sam odbio njena udvaranja? Je li kazala svojoj drugarici Dženis Dikinson, dan nakon što sam bio na probnom snimanju i sreo ih na letu za Njujork sledeće: `Nateraću ga da se tako zaljubi u mene da će da mu se vrti u glavi`???

Znam toliko prljavih stvari o njoj da bi se njoj zavrtelo u glavi, ali sam ćutao.

Apsolutna je legenda ta priča kako sam se sastao sa Bobom Evansom i tražio dozvolu da osmislim finalnu scenu se*sa tako da ne moram da se poljubim sa Šeron Stoun.

seron stoun bili boldvin sliver 0827819313-min.jpg
Profimedia 

Pitam se da li bi trebalo da napišem jednu knjigu i da ispričam mnoge, mnoge uznemirujuće, perverzne i neprofesionalne priče o Šeron? To bi moglo biti zabavno".

Robert Evans, producent filma "Sliver" u kojem su Šeron i Boldvin igrali glavne uloge i želeli da ponove uspeh ostvarenja "Niske strasti", danas više nije među živima.

Međutim, Dženis Dikinson na koju se Boldvin poziva, odmah je uzvratila na upite medija: "Šeron mi nikada nije tako nešto rekla. Nisam sigurna zašto Bili Boldvin to priča. To se nikad nije desilo, a ja obožavam i jedno i drugo." Za Šeron kažu da je jedna od deset najlepših plavuša na svetu, pročitajte ko su ostale.

BONUS VIDEO:

"UDVARALE SU MI SE HOLIVUDSKE ZVEZDE" Maja Mandžuka opisala kako su je startovali svetski poznati glumci: NIJE BILA SAMO JEDNA Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.