Princ Hari se suočava sa novom opasnošću da mu se reputacija ponovo poljulja. Nezadovoljstvo javnosti je bilo malo ublaženo kad je princ požurio da obiđe bolesnog oca istog časa kad mu je kralj Čarls javio da boluje od karcinoma.

Premda se u Londonu zadržao vrlo kratko, mnogi su se ponadali da će se situacija u britanskoj kraljevskoj porodici malo poboljšati. Svi su već bili dovoljno napeti zbog operacije Kejt Midlton o kojoj se skoro ništa ne zna, a i tragično samoubistvo kraljevog zeta je došlo kao teška vest.

Međutim, mira nema. Na sve što se dešava, stiže i neprijatna pretnja bivše striptizete iz Las Vegasa da će objaviti Harijeve slike na svom Onli Fens (Only Fans) nalogu. Baš kao što se može naslutiti, u pitanju su slike na kojima je princ nag.

Vojvoda od Saseksa (39) se našao u neprijatnoj situaciji i pre deset godina, kad su njegove gole slike ugledale svetlost u svetu. Međutim, bivša striptizeta Keri Rojal (52) iz Las Vegasa kaže da to nije bilo ništa prema fotografijama koje ona ima. A sada je u Harijevom životu i Megan, a i njegovo dvoje dece. Hari sigurno ne spava mirno.

megan markl 0847506427-min.jpg
Profimedia 

"Ove slike su snimljene dok je još bio dan, ljudi će se šokirati", kaže Keri koja nema obzira ni prema princu, ni prema činjenici da ima porodicu. Otkud njeno neprijateljstvo prema Hariju?

"Nikad ranije nisam pokazala ove slike bilo kome", tvrdi bivša striptizeta. Međutim, otkako je "oprao" svoju biografiju u knjizi "Rezerva" u kojoj se obračunao sa svim članovima porodice, Hari mnogima više nije simpatičan.

Keri kaže da je slike čuvala u tajnosti iz poštovanja. "Sad više nije važno. On je običan idiot", neuvijeno kaže Amerikanka. "Mnogo je on stvari prećutao od te noći", kaže. Posebno je, kaže, ljuta što je prećutao i njeno ime.

princ hari 0847507888-min.jpg
Profimedia 

"Iznenađena sam što se seća bilo čijeg imena, jer je bio prilično intoksikovan, ali mogao je da nešto kaže o onome što se desilo između nas dvoje", kaže Keri. "On je to kompletno izostavio."

Hari je tada imao 27 godina, a u Gradu greha je pio čitavog tog dana i završio igrajući bilijar "u skidanje". Njegove slike su završile na naslovnim stranama.

princ hari i megan markl.jpg
Profimedia 

U knjizi "Rezerva", on govori o ovom incidentu i kaže da ga je jako bilo sramota. "Grdio sam sam sebe - kako sam to mogao da sebi dozvolim? Kako sam bio toliko glup? Zašto sam verovao drugim ljudima? Od sramote i osećaja krivice nisam mogao da dišem na momente.

Odleteo sam u Škotsku, sreo se s porodicom u Balmoralu. Bio je avgust i svi su bili tamo... Čim sam stigao, sreo sam i tatu. Na moje iznenađenje i olakšanje, bio je nežan. Čak i zbunjen. Saosećao je sa mnom, kazao da je i sam prošao svašta, samo što nikad nije bio go na nekoj naslovnoj strani", piše Hari u svojoj knjizi. Kako će sada reagovati kralj? I kakve li su te neviđene slike?

Pročitajte i zašto princ Hari želi da se osveti Kejt.

BONUS VIDEO:

OVDE SE KRIO KRALJ, ALI I TITO, TU SU DRŽALI DRAŽU PRED STRELJANJE! Ovo je TAJNA Belog dvora, Kurir vas vodi gde je malo ko ušao! Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.