Majka Majli Sajrus je otkrila kako ju je ćerka navukla na marihuanu nakon nesreće u kojoj je je zamalo stradala.

Tiš Sajrus (56), na koju kažu da Majli izuzetno liči, doživela je jak stres pre deset godina. Autobus u kojem je putovala tokom ćerkine turneje se zapalio dok je ona spavala u njemu. Uspela je da pobegne, a vozilo je eksplodiralo samo nekoliko minuta kasnije.

"Ovo je đavo od droge, čovek pobegne od svega", kaže Tiš, koja tvrdi da do nesreće nikad nije pušila marihuanu. Doživela je veliku traumu kad se autobus zapalio od eksplozije gume. "Stali smo sa strane, uspela sam da probudim menadžera, da izvučem Nou (stariju ćerku) i svog psa", seća se Tiš. "Moj laptop, pidžama, sve je planulo. Tri minuta kasnije, autobus je eksplodirao."

majli sajrus majka tis 0627700242-min.jpg
Profimedia 

U nastavku turneje, Tiš više nije mogla da zaspi bez pomoći lekova. "Majli mi je rekla da probam sa marihuanom i tako je sve počelo", priznaje Tiš. Ona ima petoro dece iz braka sa muzičarom Bilijem Rejom. Tokom poslednjih desetak godina su više puta bili na ivici razvoda, da bi se konačno razišli pre dve godine.

majli sajrus majka tis sestra noa 0843573075-min.jpg
Profimedia 

Prošle godine je uletela u vrtoglavu romansu sa tri godine mlađim glumcem Dominikom Purselom, a kaže da je Majli bila glavni savetodavac kad se spremala na prvi izlazak s njim. Mnogi prigovaraju kako su u ovoj porodici majka i ćerka "zamenile mesta", šta vi mislite o ovakvom odnosu?

BONUS VIDEO:

Majli Sajrus koncert Kosovo YouTube/Miley Cyrus Nation

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.