Leonardo Dikaprio je slomio brojna ženska srca i kažu da je od najmlađih dana u Holivudu bio vrlo promiskuitetan i lutao od kreveta do kreveta.

Zabavljao se sa Kristen Zeng, Amber Valetom, Evom Hercigovom, Helen Kristensen, Žizel Bundšen, čak se priča da je bio i sa Naomi Kempbel. Rečju, slab je na manekenke i voli veoma mlade ali i žene starije od sebe.

Sa jednom od najlepših plavuša na svetu Bar Refaeli bio je, uz par "zahlađenja", čak pet godina. Skoro isto toliko je bio i sa Kamilom Morone, ali njegove romanse su znale i da potraju svega po par meseci.

bar refaeli leonardo dikaprio 0063854109-min.jpg
Profimedia 

Što je stariji, to su njegove devojke sve mlađe, pa je tako Vitorija Ćereti, s kojom je uhvaćen kako se ljubi zimus, skoro duplo mlađa od glumca.

leonardo dikaprio 0274048549-min.jpg
Profimedia 

Čuvenog plejboja ne bi niko mogao da prepozna na najnovijim slikama koje su isplivale u medijima. Dikaprio je snimljen u prljavim pantalonama i otrcanom kariranom kućnom mantilu, kako telefonira sa javne govornice.

leonardo dikaprio 0842131389-min.jpg
Profimedia 

Izgled beskućnika dopunjavaju vunena kapa, prljave patike i bedni crni ranac na koji je okačen još jedan - sve na Dikapriju izgleda kao da je pokupljeno pored kontejnera.

leonardo dikaprio 0842131356-min.jpg
Profimedia 

Scena je nastala u gradu Eureka, na severu Kalifornije, gde Leonardo priprema novi film, sa slavnim rediteljem Polom Tomasom Andersonom.

leonardo dikaprio 0842131296-min.jpg
Profimedia 

Radnja filma se još krije, ali se saznalo da će se u ekipi naći i Šon Pen i Redžina Hol. Radni naziv filma je "Projekat BC", a šuška se da je budžet filma 100 miliona dolara. Pročitajte i zašto su raskinuli Leonardo i Kamila.

BONUS VIDEO:

VODIMO VAS NA SNIMANJE FILMA "TOMA": Reditelj Lisina o glumačkoj podeli (KURIR TV) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.