Kada se pojavila na glumačkoj sceni, Bridžet Fonda (60) je postala prava zvezda.

Talenat koji je nasledila od oca Pitera Fonde i tetke Džejn Fonde, koji su izgradili velike glumačke karijere, u kombinaciji sa lepotom koju joj je podarila majka Suzan Bruer, takođe glumica, otvorili su joj širom sva vrata slave i uspeha.

Bila je jedna od najvećih zvezda osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, igrala je u brojnim filmovima, a onda je početkom 2000-ih samo nestala.

Svet je ponovo čuo za nju 2003. godine kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je polomila nekoliko pršljenova. Pravo je čudo da je Bridžet tada uopšte ostala živa, budući da je od njenog novog "jaguara" ostala samo olupina.

Nakon što je uspela da se oporavi od teške nesreće, Bridžet se sreća osmehnula na ljubavnom planu. Upoznala je kompozitora filmske muzike Danijela Elfmena, za kojeg se udala posle nekoliko meseci veze. Velika ljubav krunisana je rođenjem sina Olivera 2005. godine.

bridzet fonda (7).jpg
Profimedia 

Bridžit je definitivno odlučila da digne ruke od karijere i javnog života, i u potpunosti je posvećena porodici. Nije aktivna ni na društvenim mrežama, izbegava mesta na kojima bi mogli da je fotografišu paparaci, ali to se desilo pre nekoliko dana.

Fotografuije nastale na ulicama Los Anđelesa šokirale su fanoveBridžet Fonde, koja danas nimalo ne podseća na nekadašnju lepoticu. Vidno se ugojila, ne mari ni za sedu kosu, kao ni za to šta će obući.

bridzet fonda (6).jpg
Profimedia 

U širokim pantalonama i jednostavnoj, prevelikoj bluzi, Bridžet je obavljala svakodnevne obaveze, a komentari na internetu uglavnom se osvrću na to kako Fonda više ne liči na glumicu, već na neku prosečnu stariju ženu koja se potpuno zapustila od kako je otišla u penziju.

bridzet fonda (1).jpg
Profimedia 

Ipak, kao i za izgled, Bridžet verovatno neće mariti ni za jedan od negativnih komentara.

Kako vama danas izgleda Bridžet Fonda? Da li vas u njoj išta i dalje podseća na onu nekadašnju lepoticu?

Pogledajte i Gde je danas i šta radi rivalka Lepe Brene.

BONUS VIDEO

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula Kurir televizija

Tekst: Lepa6srećna/B.S.