Bivša prva dama Amerike Melanija Tramp juče je sahranila majku Amaliju Knavs, koja je preminula 10. januara 2024. godine nakon teške bolesti.

Na poslednjem ispraćaju njene majke, Melaniji i njenom ocu Viktoru su se pridružili Melanijin suprug Donald Tramp i sin Baron.

Na tužnom događaju Melaniji su podršku pružile i Donaldove ćerke iz prethodnih brakova, Tifani i Ivanka Tramp, koja je došla u pratnji muža Džerada Kušnera. U crkvi na Floridi gde je održan poslednji ispraćaj Amalije Knavs, njena ćerka Melanija, koja je bila veoma vezana za majku, održala je potresni govor.

melanija tramp (2).jpg
Profimedia 

"Njena ljubav za supruga Viktora, mog oca, Ines, moju sestru i mene, bila je bezgranična. Njen vedar duh nije imao granica i stvorila je nasleđe koje će generacije negovati. Obasipala je unuka Barona pažnjom, obasjavajući njegov svet ljubavlju, nežnošću i posvećenošću", započela je govor vidno potresena Melanija, kojoj je glas počeo da drhti već posle prve rečenice.

Drhtavim glasom čitala je najlepše reči kojima je opisala pokojnu majku, otkrivši kako je ona uvek bila njeno svetlo u mračnim danima.

amalija knavs, majka melanije tramp (2).jpg
Profimedia 

"U njenom prisustvu, svet je sijao od sjaja i radosti. Naša veza bila je neraskidiva", potvrdila je lepa Slovenka.

"Moj otac, sestra, Baron, Donald i ja zauvek ćemo pamtiti odjeke smeha koje smo delili sa našom voljenom Babi na porodičnim večerama i putovanjima", zaključila je Melanija na kraju potresnog govora.

Amalija i Viktor Knavs često su posećivali SAD zbog mlađe ćerke Melanije, a kada je njen suprug Donald postao predsednik Amerike, godinu dana kasnije oni su postali državljani ove zemlje, na specijalnoj ceremoniji koju je upriličila Melanija Tramp.

Amalija Knavas sahranjena je na Floridi. Pročitajte i Kako izjaviti saučešće bliskim osobama.

BONUS VIDEO

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?! Jelača: Ovo je najgori momenat za njega, a evo ZAŠTO je to radio Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.