Kada se Ana Ivanović (36) venčala sa Bastijanom Švajnštajgerom (39) 2016. godine, bio je to svetski događaj - paparaci su opsedali Veneciju danima.

Svi su želeli da znaju detalje ove glamurozne svadbe, a njihov srećan brak krunisan s troje dece i danas budi znatiželju.

U novoj epizodi podkasta nemačkog Bilda, nekadašnji fudbalski svetski šampion je ispričao kako je zaprosio našu Anu. Inspiraciju je našao u sceni filma "Noting Hil" u kojoj Džulija Roberts i Hju Grant krišom ulaze u jedan londonski park zatvorenog tipa.

noting hil scena iz filma.jpg
Youtube / Rom Coms 

Naravno, nije mogao da uradi isto, jer bi i on i Ana mogli da budu uhapšeni zbog upada u privatni posed. Međutim, dopala mu se romantična ideja, pa je odlučio da zakupi čitav park za svoj tajni plan.

Naveo je Anu da šetaju tim delom Londona, a kad su prolazili pored čuvenog Rosmid vrta, kapija je bila (kao, slučajno) otvorena pa joj je predložio da zavire unutra. 

ana ivanovic bastijan svajnstajger 0696987874-min.jpg
Profimedia 

"Znao sam da je Ana izuzetno radoznala", priča Bastijan. "Kad smo ušli unutra, zaprosio sam je. Bilo je to za nju potpuno iznenađenje."

Da bi mogao da Anu isprosi od oca Miroslava uradio je nešto, takođe, specijalno. "Odleteo sam u Beograd i zatražio njenu ruku", seća se Švajni. "Nekoliko bodova više sam dobio od porodice zato što sam naučio da postavim pitanje na srpskom jeziku."

ana ivanovic bastijan svajnstajger 0686438279-min.jpg
Profimedia 

Na pitanje kada je znao da je Ana, s kojom danas ima tri sina, prava žena njegovog života, odgovorio je: "Zapravo, odmah. Čovek oseti specijalne trenutke i prepozna ljubav kad se zagleda duboko u nečije oči - upravo tako se dogodilo i sa mnom."

Omiljeni srpski zet se slatko nasmejao na još jedno pitanje: "Bivši američki predsednik Donald Tramp je jednom rekao kako je Ana Ivanović najlepša žena na svetu, šta mislite o tome?" Bastijan je odgovorio: "Jednom i on da kaže čistu istinu." Pogledajte slike naše lepotice u galeriji i pročitajte njene tajne za lepotu.

Instagram / anaivanovic Modni stil srpske lepotice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Ana ivanović i Bastijan Instagram/bastianschweinsteiger

Tekst: Lepa&Srećna