Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili su Aranđelovdan u velikom stilu.

Kao i svake godine, domaćica Brena pobrinula se da njenoj porodici i prijateljima koji su došli u goste ništa ne nedostaje. U pripremama za Aranđelovdan, koji slavi i porodica Đoković, su učestvovali svi članovi porodice, dok zadatak glavnog kuvara pripao pevačicinom najmlađem sinu Viktoru.

 Među prvim gostima stigao je patrijarh Porfirije, a Viktor je iskoristio priliku da se fotografiše s njim.

Screenshot from 2023-11-22 08-10-28.jpg
Instagram / viktorernest 

Potom su počeli da pristižu i ostali slavni gosti, pretežno sa estrade. Neki od njih bili su Žika Jakšić, Sanja Đorđević, Saša i Ksenija Milošević, Jovana Nikolić Mišković, Haris i Melina Džinović, Bane Obradović, Srđan Milovanović... Bilo je tu i slavnih gostiju iz drugih sfera javnog života, te se ruku pod ruku sa suprigom Snežanom pojavio i Dragan Stojković Piksi.

ATA Images/M.M., ATA Images/ M.M Brojne poznate ličnosti uveličale su proslavu Svetog arhangela Mihaila u domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Među prvima stigao je Bobin nastariji sin Filip Živojinović, a njegova supruga Aleksandra Prijović pridružila im se nešto kasnije. Pročitajte i šta se izgovara kada se seče slavski kolač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

SREĆNA SLAVA DOMAĆINI! U NIŠU VESELO, UZ KOLAČ I VINO, RAJKOVIĆI UGOSTILI KURIR: Nema virusa ni pandemija, SLAVA SE UVEK SLAVI! Kurir TV