Psihijatar Jovan Marić je preminuo u 82. godini, a iza sebe je ostavio troje dece - ćerke Vojnu i Joanu i sina Mateju. Imao je i tri braka i nije verovao u frazu o ljubavi "dok nas smrt ne rastavi".

Naš poznati stručnjak za intimne odnose koji je specijalizirao u Beogradu i Njujorku objašnjavao je da se kraj erotske privlačnosti između muža i žene dogodi dok su još u braku ima veze sa prosečnim životnim vekom.

"Život je pre 100 godina u proseku trajao 43 godine, a danas 80", govorio je dr Marić. "I po mom shvatanju, malo je jedan brak za 80 godina.Posle deset godina zadovoljstva u braku, to više nije to.

jovan maric.jpg
Youtube / TV Pink 

To je već neki prijatelj s kojim imate decu, jenjava i ta se*sualnost, teško je sve to negovati. Najpre budu momak i devojka, pa verenik i verenica, pa prođu godine i postanu muž i žena, pa kao brat i sestra, pa kad prođu godine su ko dve sestre.

Znači, na kraju muž i žena budu kao dve sestre. Živeo sam s dve sestre - majkom i tetkom - i znam šta to znači", kazao je jednom prilikom Jovan Marić. Pročitajte i ko ga je jedini negovao dok je bio teško bolestan od korona virusa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks! Kurir televizija