Prisila je upoznala Elvisa Prislija kad je njoj bilo 14, a pop zvezdi 24 godine. Služio je vojsku u američkim trupama u Nemačkoj, gde je bio stacioniran i Prisilin otac sa porodicom.

Preko poznanika je srela i zvezdu čije ploče je slušala već par godina i tako je počela uvertira njene životne ljubavne priče.

"Izlazili smo, izvodio me je u bioskop, čak mi je i kupovao odeću", ispričala je Prisila u jednom intervjuu. "Ali nikad, nikad nije vodio ljubav sa mnom, nevinost sam izgubila s njim tek prve bračne noći."

prisila prisli elvis prisli 0404303003-min.jpg
Profimedia 

Tada je začeta i Lisa Mari Prisli, jedina ćerka koju je imao "kralj rokenrola". "Želeli smo još dece, ali je njega stalno grizla savest što ni Lisi Mari ne posvećuje dovoljno vremena", objašnjava Prisila. "Stalno je putovao, nastupao, snimao."

Njihov brak je potrajao samo pet godina. Elvis ju je, pričalo se svuda, često varao, pa je i ona sama uletela u jednu avanturu.

prisila prisli 0396658450-min.jpg
Profimedia 

"Ipak smo se i dalje voleli", kaže Prisila danas, skoro pola veka posle Elvisove smrti. Život joj je doneo još mnogo patnje. Tragično je stradao njen unuk, sin ćerke Lise Mari. Od fatalnih posledica srčanog zastoja, početkom ove godine, umrla je i Lisa Mari, njena jedina devojčica.

Da udarac bude još teži, prethodila je teška svađa majke i ćerke koja je, kao glavna očeva naslednica, isterala Prisilu iz odbora za upravljanje Elvisovom ostavštinom. I još strašnije - zabranila da ona, jednog dana, bude sahranjena kraj svog bivšeg muža kako je ranije planirano.

prisila prisli lisa mari prisli 0018523977-min.jpg
Profimedia 

Sudbina je htela da sve ovo padne u vodu preranim odlaskom Elvisovog jedinog deteta. Njegova unuka Rajli je sada preuzela slavni Grejslend, Elvisovo "kraljevstvo" i dovela u red odnose sa bakom.

Prisila je dobila milion dolara, a biće plaćena i 100.000 dolara godišnje kao specijalna savetnica po raznim pitanjima od važnosti za preduzeće "Elvis Prisli". Što je najvažnije, vraćeno joj je pravo da bude sahranjena kraj bivšeg muža.

"Niko nije bio kao on", kaže Prisila koja se nikad nije udala posle razvoda od Elvisa. "Nikad nisam želela da se udam, nisam imala baš ni trunkU želje", objašnjava. Ona je rodila još jedno dete, deset godina nakon Prislijeve smrti, ali se s partnerom i ocem svog sina - Markom Garibaldijem, nikad nije venčala. Pročitajte i zašto je Lisa Mari Prisli tužila majku.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SAHRANA MARINE TUCAKOVIĆ UŽIVO: Završeno opelo, tužna povorka kreće da isprati Marinu na večni počinak Kurir televizija