Princ Vilijam je uživao u društvu svetskih zvezda na svečanoj dodeli nagrada u Singapuru, aliKejt Midlton nije bilo nigde ni na vidiku.

U elegantnom odelu i sa leptir mašnom, princ je pozirao sa glumicom Kejt Blanšet i voditeljkom Hanom Vodingham, a zatim održao i govor posvećen glavnoj temi večeri - zaštiti životne sredine.

Međutim, glavno pitanje je bilo - gde je Kejt?

Princeza je pratila princa na ovom događaju i prošle i pretprošle godine, pa su se svi nadali da će lepa Kejt ponovo stupiti na čuveni "zeleni tepih". Prošle godine u Bostonu je plenila poglede svih.

princ vilijam kejt midlton 0742212956.jpg
Profimedia 

Upućeni tvrde da je ove godine odlučila da ostane kod kuće, jer princ Džordž uči za važne ispite. Ona je sa žaljenjem odbila poziv organizatora i izvinila se porodičnim obavezama. Pretpostavka je da će prestolonaslednik upisati slavni Iton, pa će mamina podrška biti više nego dobrodošla. Ovo je prestižna škola koju su pohađali i njegov otac i princ Hari pa se ne sme dozvoliti da naslednik krune ne bude uspešan na prijemnom ispitu. 

"Kakav je ovo zaokret u kraljevskoj porodici", piše Dženi Bond. "Službene dužnosti jesu važne, ali ipak su deca preča od svega." Pročitajte i kojih pet stvari Kejt Midlton nikad ne nosi!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805