Preljuba ostavlja težak trag u životu prevarene osobe, a glumac Džon Stamos je tek u 60. godini odlučio da ispriča svoje teško iskustvo.

U memorima koje je objavio, zvezda serije "Puna kuća" opisuje kako je zatekao devojku Teri Kopland u krevetu sa drugim.

"Više bih voleo da me neko udari posred nosa sto puta nego da to opet doživim", opisuje Stamos svoj mučan doživljaj iz perioda kad se zabavljao sa Teri Kopli. "Osetio sam pravi fizički bol", seća se glumac, "bilo je to gore od bilo čega".

teri kopland 0172412639-min.jpg
Profimedia 

Incident se odigrao u gostinskoj kući plave manekenke u koju je Džon došao nenajavljen. "Ušao sam u spavaću sobu i ugledao svoju devojku u krevetu sa drugim muškarcem. Spavali su, a ona se na trenutak trgla i pogledala ga.

Presekao mi se dah", seća se Stamos. "Poželeo sam da ga prebijem, ali onda sam video kako je građen i pomislio - možda ipak ne. Okrenuo sam se i otrčao", priča glumac.

Tek na ulici je primetio nepoznati automobil na parkingu i na prednjem sedištu video poster svoje devojke i posvetu: "Dragom Toniju". Onda je povezao to poznato ime sa fizionomijom muškarca kog je našao u krevetu sa devojkom - u pitanju je bio kolega glumac Toni Danca.

toni danca 0282819765.jpg
Profimedia 

"Kasnije sam pomislio kako Teri i ja nismo bili jedno za drugo, kao i da sam tada još bio veoma nezreo", priznaje Stamos. Teri, međutim, tvrdi kako ona uopšte nije prevarila Stamosa budući da su njih dvoje bili raskinuli.

teri kaplan 0214935789-min.jpg
Profimedia 

"Iznenadila sam se kad sam ga ugledala u svojoj kući", kaže manekenka. "Pitala sam se šta on uopšte tu radi."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

SVETSKI SUPERMODEL SLUŠA BAJAGU: Pokazala kako uživa u Crnoj Gori pa oduševila Srbe izborom pesme Instagram/alessandraambrosio