Danica Ristovski je bila oduševljena kad je dobila ulogu u seriji "Drim tim". Volela je seriju čiji je producent bio njen suprug Lazar Ristovski, a u njoj je glumila Jovanku, kojoj posao sportske novinarke menja život.

Međutim, u drugoj sezoni ove serije, Daničin lik je - izbačen po kratkom postupku. Tim povodom se sada oglasila Danica Ristovski, koja je potvrdila ove navode.

"Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta", rekla je Danica za Alo, čime je potvrdila da je vest da nema više ulogu u ovom projektu bivšeg supruga tačna.

U međuvremenu se saznalo da je u seriji njenog, sad već bivšeg, muža Lazara angažovana Anica Lazić.Trideset devet godina mlađa žena je nova ljubav Lazara Ristovskog, koju je predstavio na Instagramu i u javnosti.

anica lazic i lazar ristovski-min.jpg
Instagram / lazar.ristovski 

"Kako bi izbegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da posle razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac", ispričao je jedan izvor za Kurir. "To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji, pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri."

Danicu Ristovski bivši muž Lazar Ristovski izbacio iz serije
ATA / Antonio Ahel, Instagram / lazar.ristovski 

"Moja uloga je po svemu neočekivana i autentična, mogu da kažem glumačka poslastica", pričala je Danica. "Kada sam pročitala scenario, prepoznala sam spoj usamljeničke ranjivosti Jovanke Kanađanke i to je bio trenutak, na početku serije, kada ona kao tehnološki višak ostaje bez posla.

Kako je otac uveo u svet fudbala, još kao dete, fudbal je postao njena strast, najbolje ga poznaje i tako dobija posao sportskog komentatora i na taj način ona menja svoj život", rekla je svojevremeno ona. Više slika mlade Anice Lazić pogledajte u galeriji.

Instagram / anicalazicofficial Nova devojka Lazara Ristovskog

Tekst: Lepa&Srećna