Sijena Miler (41) se ne razdvaja od svog dečka Olija Grina (26) iako su mnogi prognozirali da ova ljubav neće dugo trajati.

Skeptični komentari zbog razlike u godinama i danas prate svaki njihov izlazak u javnost, ali lepa glumica se na njih ne obazire. Sa momkom je od februara prošle godine, a ljubav će krunisati i beba koju čekaju.

Sijena već ima devojčicu staru deset godina, rođenu u ljubavi sa Tomom Staridžom. Nikad nije krila da želi još dece, a sad joj se konačno ostvaruje i ta želja. Trudnoću je objavila na spektakularan način, u dvodelnom kostimu u kojem je stomak došao do izražaja.

sijena miler 0805368294-min.jpg
Profimedia 

"Straćila sam mnoge godine", priznala je Sijena u intervjuu za Vog. "Investirala sam one najvažnije u osobu koja je bila kao rupa bez dna", kaže glumica koja živi u Londonu, ali često radi u Holivudu.

Tamo je upoznala i jednu od svojih najvećih ljubavi. Džad Lou i ona su se sreli na snimanju filma "Alfi" 2004. godine, zaljubili, verili se. Svi su govorili kako nema lepšeg para, a onda se pročulo da Džad vara Sijenu sa dadiljom (imao je troje dece iz prethodnog braka). Veridba je raskinuta.

sijena miler dzad lou 0761048538-min.jpg
Profimedia 

Usledio je niz ljubavi bez hepienda. Aferu sa Danijelom Krejgom je pokušala da sakrije, a onda je procurio snimak na kojem se čuje kako mu kaže "Volim te". Zabavljala se sa Džejmijem Berkom osam meseci, odvela ga da upozna njene roditelje, a onda su raskinuli.

Ljubav sa Baltazarom Getijem je zamalo koštala ovog glumca braka, a Sijena se posle nje još jednom vratila Džadu. Posle dve godine, konačno su se rastali.

Zgodna plavuša je sa puno nade ušla u novu vezu, ovoga puta sa kolegom Tomom Staridžom. I s njim se verila. Dobili su ćerkicu Marlou, ali veridba i ljubav su okončani.

siena miler tom staridz 0635260994-min.jpg
Profimedia 

Naredni verenik bio je izdavač Lukas Zvirner, a ova veridba je trajala osam meseci. Sada je konačno Sijena srećna već duže od godinu dana i spremna za novo materinstvo. Veridbu ne spominje. 

sijena miler oli grin 0788130071-min.jpg
Profimedia 

"Bila sam pod velikim pritiskom kad sam prešla tridesetu godinu. Zamišljala sam da ću biti mama sa troje dece, pa sam donela dobru odluku i zamrzla jajne ćelije", kaže glumica. Sada je na putu da svoju viziju i ostvari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Trudnica sa džinovskim stomakom pleše TikTok/hayleynielsen01