Broj 13 se smatra baksuznim od davnih dana, pa se u mnogim hotelima ne može naći soba s tim brojem, a u nekim avio kompanijama su uklonili "nesrećni" broj sa sedišta.

Petak je dobio epitet "crni" naročito posle kraha na berzi u Vol Stritu na ovaj dan, a udružen sa brojem 13 čini datum kojeg se mnogi plaše.

Glumica Nela Mihailović sigurno nije jedna od njih. Njoj se, baš na petak 13, desilo nešto najlepše - upoznala je ljubav svog života.

Nela Mihailović
Instagram/nelamihailovic 

Slušala je i volela grupu "Bel Tempo", koju su činili brat i sestra Vladimir i Suzana Petričević. "Tad nisam ni slutila da tu muziku stvara čovek koji će kasnije postati ljubav mog života", kazala je Nela jednom prilikom. A njihov susret se dogodio upravo na baksuzni datum. Odmah je znala da je on "pravi".

"Samo pet dana kasnije počeli smo zajedno da živimo, a ja sam roditeljima javila da sam se ludo zaljubila. Posle dva meseca Vlada me je zaprosio, a tačno šest meseci od prvog susreta, ponovo je bio petak, i ponovo trinaesti, venčali smo se", ispričala je Nela svojevremeno za magazin Gloria.

Vladimir kaže da nije izgledalo kao da imaju neku perspektivu.

"Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih", ispričao je Vlada koji je danas kompozitor u Narodnom pozorištu. "Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo", kaže Petričević.

"Bila sam toliko zaljubljena i toliko ubeđena da sam srela čoveka svog života da uopšte nisam sumnjala u to", seća se Nela.

Crkveno venčanje i svadba usledili su nekoliko meseci kasnije. "Naša prva kćerka rođena je 2006. godine", kaže glumica. "Pogađate - u petak trinaestog, a dve godine kasnije i druga. One su kruna naše ljubavi. Unele su mnogo radosti i ljubavi u naše živote. Promenile su nam životne prioritete i postale apsolutni vladari našeg vremena. Ne žalimo se, u tome uživamo", srećna je Nela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NA ULTRAZVUKU MI NAŠLI SARME! Voditeljka Suzana Petričević šokirala za rođendan: OVO NE SMETE DA PROPUSTITE Kurir televizija