Rad u osiguravajućem društvu je možda i monoton, ali sigurno se sve menja kad se kao klijent pojavi neka slavna ličnost.

Manekenke, glumice, pevači, fudbaleri, svi oni zavise od svog tela pa i neki specifičnih fizičkih karakteristika. Zato i ne čudi što su spremni da plate visoku cenu da bi to osigurali.

Amerika Ferera, čuvena kao "Ružna Beti" iz poznate serije, dobila je osiguranje za svoj osmeh. Ugovor je "težak" 10 miliona dolara, a platio ga je proizvođač paste za zube koju je glumica reklamirala. "Ni u snu se nisam nadala da će mi se tako nešto desiti u životu", izjavila je Amerika.

amerika ferera 0809286027-min.jpg
Profimedia 

Čuvena Hajdi Klum, koja je radila kao supermodel i kao voditelj rijaliti takmičenja "Projekat modna pista", osigurala je svoje duge noge na 2 miliona dolara. Pre desetak godina, kad je o tome pričala u jednom intervjuu, nasmejala je sve u studiju objašnjenjem da joj noge nisu jednake vrednosti. "Desna je skuplja od leve, jer na levoj imam ožiljak iz detinjstva, kad sam pala na neko staklo", kazala je Hajdi.

hajdi klum 0811729067-min.jpg
Profimedia 

Međutim, fudbaleri su prestigli manekenke na ovom polju. U vreme dok je igrao za Real Madrid, noge Kristijana Ronalda su bile osigurane na 144 miliona dolara. "Moraju da štite svoju investiciju", objasnio je jedan sportski komentator. Za Ronalda je Real platio Mančester Junajtedu 94 miliona dolara.

kristijano ronaldo 0812227045-min.jpg
Profimedia 

Vrednija od toga je bila polisa Dejvida Bekama. U vreme dok je igrao, slavni fudbaler je osigurao noge na 195 miliona dolara. Veruje se da je i njegov proslavljeni lik dobio posebnu klauzulu, jer zgodni Bekam odlično zarađuje i kao fotomodel.

dejvid bekam viktorij 0810802246-min.jpg
Profimedia 

Podsetimo, njegovo lično bogatstvo se, ove godine, procenjuje na čak 450 miliona dolara, a žena Viktorija tome dodaje i svojih 70 miliona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SVETSKE ZVEZDE SVE VIŠE ODMORE PROVODE U EVROPI: Bekamovi se opuštali na Jadranu, a EVO koju je destinaciju odabrala Džej Lo Kurir televizija