"Prezirala sam ga", reči su Viktorije Bekam koje prvi put javno izgovara u suzama. "Pretvorio nam je život u cirkus."

Dokumentarni film u kojem poznata modna kreatorka, nekad pop pevačica i slavni fudbaler Dejvid pričaju o svom braku tema je medija širom sveta.

Jedna od najtežih "epizoda" je bila njegov prelazak u Real Madrid. "Prodali su me preko noći", priča Dejvid, a Viktorija dodaje da je bila šokirana ovom odlukom.

"Da krenem u Španiju? U roku od 12 časova? To je bilo nemoguće", objašnjava popularna "Poš". "Nismo imali gde da živimo, nismo obezbedili školu za decu."

Dejvid je otišao sam, a ona provodila radnu nedelju u Londonu i vikendom putovala kod njega u Madrid. A onda je, kao grom iz vedra neba, objavljen tekst o Bekamovoj navodnoj avanturi sa ličnom asistentkinjom Rebekom Lus.

dejvid bekam-min.jpg
Youtube / Netflix 

Mediji su danima raspredali priču koju je Rebeka, navodno, prodala za više od milion funti. "Bio sam sam, nisam govorio jezik, a navikao sam da uz mene uvek budu moj klub i moja porodica", objašnjava Dejvid svoju situaciju u Španiji.

Viktorija je odlučila da se presele i ona i deca. "Bilo nam je strašno, svakog jutra smo se budili s nekim novim problemima. Imala sam osećaj da se davimo. Dešavalo se da nas gomila navijača prati u stopu, da udaraju pesnicama u automobil u kojem sam ja sa detetom", priča bivša "spajsica".

viktorija bekam-min.jpg
Youtube / Netflix 

Dejvid kaže da mu je bilo veoma teško. "Ne znam kako smo prošli kroz to. Viktorija mi je sve, bilo mi je veoma teško da je gledam povređenu. Ali mi smo borci i tada smo morali da se borimo jedno za drugo, za našu porodicu", kaže penzionisani fudbaler.

Kriza se završila kupovinom porodične kuće u Madridu, vredne 3 miliona funti. Viktorija je dobila "odrešene ruke" da je sama uredi po svojoj želji, a u Španiji je rođen i njihov treći sin - Kruz.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty