Marina Tadić za javne događaje ulepšava se kod profesionalnog šminkera, ali van kamera i reflektora uglavnom je bez šminke. Neguje prirodan izgled već godinama unazad i za sada ne planira da se podvrgne korekcijama.

"Nisam ništa radila na sebi od korekcija, možda sam i jedina, kao oni dinosaurusi što izumiru. To ne znači da neću", rekla je pevačica okupljenim medijima na jednom događaju, pa dodala:

"Estetska hirurgija za mene nije trend. To je potreba nekih žena kada imaju neki problem. Kada vidim da mlade devojčice rade te zahvate, to nikada ne podržavam. Nisam neko ko pridaje mnogo značaja tom spoljašnjem izgledu. Nekako, kada sam zadovoljna i srećna iznutra, ja sijam i tako se i nosim. Svaka žena prvenstveno treba da bude zadovoljna sobom i ona tada ne pati što nema velike grudi, brendiranu torbu."

Ostavljam ovaj video ovde, za sve devojčice koje su drugačije. Da znaju da imaju izbor, da znaju da nisu same iako su drugačije i prate neke svoje snove! Budite hrabre idite napred za svojim snovima! Baš takve svoje, bez laži. Budite ponosne što izgledate prirodno i čuvajte svoj izgleda, tako što ćete živeti zdravo, pre svega fizički, a onda i mentalno!

Ne gledajte ove KARAKONDŽULE u medijima koje svakodnevno pokušavaju da nametnu da je “izgleda lažni izgled” najvažniji i da je to jedino što imate! Ne slušajte, ne gledajte, učite, tražite od roditelja, knjige, putovanja a ne silikone i botoxe. Znajte da niste same, ja ću uvek biti ta koja će stajati iza svog izgleda iza svojih stavova! Zbog moje ćerke i svih ćerki koje još uvek nisu zatrovane", rekla je Marina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO

Uklanjanje filera TikTok/stokerplasticsurgery