Glumac Miloš Bikovićuskoro će se ostvariti u roditeljskoj ulozi. Naime, njegova dugogodišnja izabranica Ivana Malić je trudna, a glumac je istakao da uživaju u ovom prelepom životnom trenutku.

"Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.
Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati", potvrdio je lepe vesti Miloš koji sređuje dom za dolazak bebe.

"Miloš voli da mu je sve potaman. Kako u glumi tako i u kući. Mesecima je krio da će postati otac i sada kada je vreme da se to saznao je i sam potvrdio srećne vesti. Zbog nove životne uloge on se bacio u pravu akciju, a pre svega mu je važno da u kući sve bude cakum-pakum kad beba dođe na svet. Snimio je reklamu za poznati salon nameštaja i dogovorio da mu opreme stan. Dakle stare komade nameštaja će da zameni ganc novim. Ti komadi su jako skupi, cene se kreću do 300.000 dinara, pa na više u zavisnosti od veličine, marke i modela koji glumac želi", kaže za "Kurir" izvor i dodaje:

"Zajedno sa budućom suprugom odabrao je komade koji treba da im stigu u njihov dom u kojem uveliko žive zajedno. Ivana je u poodmakloj trudnoći, a uskoro će i sobu za bebu da opremaju. Ona se oseća odlično u drugom stanju, a presrećni su što će uskoro postati roditelji", rekao je sagovornik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir