Proslavljeni holivudski glumac Hju Džekman i njegova supruga Debora Li Furnes odlučili su da stave tačku na brak koji je trajao skoro tri decenije.

Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza ovog holivudskog para.

Razvod Hju Džekmena mnoge je zatekao, a još uvek zakoniti supružnici su putem zajedničkog saopštenja obavestili javnost o svojoj odluci.

"Bili smo blagoslovleni što smo zajedno skoro tri decenije kao muž i žena u divnom braku pune ljubavi.

Naše putovanje se sada pomera i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo pratili naš individualni rast.

Naša porodica je bila i uvek će biti naš najveći prioritet. Ovom sledećem poglavlju pristupamo sa zahvalnošću i ljubavlju.

Veoma cenimo vaše razumevanje za poštovanje naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju u životima", saopštio je par u zajedničkoj izjavi, koju je preneo magazin "People".

Hju Džekmen razvodi se od svoje supruge Debore Li Furnes
Profimedia 

Debora Li Furnes, rođena je u Australiji 1955. godine i 13 godina je starija od sada već bivšeg poznatog supruga.

Po zanimanju je glumica i producentkinja, a sa mužem se upoznala 1995. na snimanju jednog TV šou programa.

Holivudski par je stao na "ludi kamen" 1996. godine u Melburnu i imaju dvoje usvojene dece, sina i ćerku.

S obzirom da je Hju Džekman jedan od najpoželjnijih dasa širom sveta, Deboru su prozivali da je "najružnija srećnica", jer je uspela da upeca čoveka za kojim mnoge žene žude.

"Kada sam je sreo, ne mogu da opišem šta sam osetio. Ali bio sam svestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Šta god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zaista najbolja žena koju sam ikada upoznao", istakao je glumac jednom prilikom.

Inače, par je dugo radio na potomstvu, a posle niza bezuspešnih pokušaja na kraju su usvojili dvoje dece - sina Oskara i ćerku Avu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok