Princeza Šarlin (45) je za "Monaco Matin", u jeku natpisa da je njen brak u krizi, poručila da je "srećna i smirena". Nakon što se godinama borila sa zdravstvenim problemima, bivša plivačica rekla je da je u sjajnoj formi, a da će nastaviti da se bavi sportom čim postane još snažnija i energičnija.

Šarlin je sa suprugom Albertom II od Monaka (65) bila tri nedelje na Korzici, a onda se vratila u Monako sa porodicom. Osmogodišnji blizanci Gabrijela i Žak, koje ima sa princem, krenuli su u školu. Prema njenim rečima, ona ne živi u Švajcarskoj, intervju je najviše želela da posveti deci, a na indirektan način je doskočila sumnjama o krizi u njenom braku.

princeza sarlin princ albert od monaka 0801452835-min.jpg
Profimedia 

"Prva stvar koja se meni i mom suprugu učinila bitnom bila je da decu naučimo plivanju", rekla je princeza Šarlin, pa dodala da ona i Albert II od Monaka ne žele da ćerku i sina izlažu velikom pritisku kako to ne bi zasenilo njihovo detinjstvo, prenosi "Blic žena".

Čim je izvor za strane medije rekao da poznati par živi odvojeno, Šarlin i Albert, koji je i sam pričao o zdravstvenim problemima supruge, počeli su da se intenzivno pojavljuju zajedno u javnosti - objavili su fotografiju sa decom u čast početka nove školske godine i za devet dana sedam puta bili na javnim događajima.

Princeza Šarlin je prethodno dugo bila odsutna, mesecima se nije pojavljivala u Monaku. U međuvremenu je Albertova bivša ljubavnica Nikol Kost bivala sve zastupljenija u javnosti. To je pokrenulo glasine da je buknula strast među bivšim ljubavnicima.

"Šarlin je uz mene. Ne razumem sve te glasine koje me bole, o tome da ona živi negde drugde pa da se viđamo samo po dogovoru, to nije tačno", poručio je princ tada.

Još fotografija princeze Šarlin pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Modna izdanja i frizure najtužnije princeze na svetu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save Kurir