Anja Alač i njen suprug, arhitekta Andrej Josifovski, čekaju drugo dete, a lepa glumica je sada već u poodmakloj trudnoći. Već neko vreme znaju da, nakon sina, u njihov dom stiže devojčica, a sada su obelodanili da su odabrali i ime za ćerku.

"Anđeo se zove Anđela", otkrila je Anja za magazin "Gloria".

Ime Anđela potiče iz grčkog jezika, od reči "angelus", što u bukvalnom prevodu znači anđeo, anđeoski, duhovno biće koje ima krila i koje je "čuvar ljudskih duša", glasnik, donosilac neke vesti, vesnik. U prenesenom značenju se tumači kao "dobra i mila osoba", "ona koja donosi dobre vesti", "osoba koja čuva ljude od zla", "ona koja je draga i nežna", "ona koja je anđeoskog lika i plemenitog srca", "neiskvarena i čista osoba", "ona koju su na zemlju poslali anđeli".

Budući da se njihov naslednik zove Aleksej, sva četiri člana porodice imaće iste inicijale.

Anja i Andrej prvo dete su dobili u septembru 2021, a dok je bila trudna sa sinom glumica je isticala da odlično podnosi trudnoću i da veruje da će uspešno usklađivati porodične i poslovne obaveze.

"Svesna sam da je ovo nešto sa čime se suočavam prvi put i najvažnije mi je da budem smirena. Sigurna sam da beba dolazi u pravom trenutku i osećam nešto prirodno u celoj situaciji, nikako to ne doživljavam kao promenu sa kojom ne znam kako da se nosim ili koja mi stvara nelagodu. Mnogo sam srećna i zahvalna zbog tog osećaja", rekla je tada Anja, inače ćerka poznate glumice Vesne Čipčić.

"Sigurna sam da ću morati da balansiram jer nam je nametnut jak tempo, koji smo i sami prihvatili. U današnjem vremenu veoma je teško imati i porodicu i karijeru i sve raditi pošteno prema obe strane. Pored svega toga, pronaći način da odvojiš i vreme za sebe, zvuči poput utopije. Ipak, ambiciozna sam, pa se nadam da ću uspeti", pričala je tokom prve trudnoće, dok je sada već iskusna mama.

Još fotografija Anje Alač pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / anja_alac Anja Alač

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Urnebesno! Glumica Anja Alač imitira mamu  kurir televizija