Milica Pavlović već godinama niže hitove, puni nastupe, a održaće veliki solistički koncert u Beogradu. Priznaje da je imala mnogo prepreka na putu, ali da je odlučila da ipak digne ruke od negativnih osećanja, i skloni se od svega lošeg što može da stane na put njenoj sreći.

"Na silu sam postala takva i to sam shvatila u nedavnom razgovoru sa prijateljima. Postala sam takva nesvesno, valjda kako bih se zaštitila od loših ljudi i stvari, kako me razne situacije i loše namere ne bi potpuno poremetile. Svi moramo da budemo svesni da niko od nas nema dane i vreme za gubljenje na negativne emocije i ljude", rekla je svojevremeno za "Story" pevačica koja je nasvojoj koži osetila da je svet šoubiznisa težak.

"Dobila sam neprijatelje preko noći i to javno. Bila sam u situaciji da se stalno preispitujem da li sam neku od koleginica ikada uvredila, ponizila, uradila joj bilo šta loše. Na okrutan način sam bila primorana da shvatim da veliki uspeh nosi sa sobom i veliki teret, budući da su me se mnogi odrekli preko noći", priznaje Pavlovićeva.

"Moj trud i rad ih podsećaju na njihov nerad. To je poenta. Ne mislim da sam lepša ili talentovanija od nekoga već sam vrlo samokritična. Ali ja zbog toga ne osećam bes prema drugima, već počnem da radim na sebi. Ništa mi nije tešo, ko mene nema nezavršenih obaveza, ili planova ostavljenih na pola, ja ne odustajem dok nije onako kako sam zacrtala. Nedavno se jedna moja koleginica zapitala gde ja to kupujem samopouzdanje. Odgovor je jednostavan- samopouzdanje se ne kupuje već se stiče ozbiljnim radom na sebi", istakla je ona.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović sa luksuznog letovanja u Portugaliji! instagram/senoritamilica