Glumica Ljiljana Jakšić, poznata po nadimku Salveta, u 52. godini ostvarila je svoju najveću želju - postala je majka. Tu sreću, nažalost, nije mogla da deli sa partnerom, koji ju je ostavio čim je saznao da je trudna.

"Moj tadašnji partner i ja želeli smo da postanemo roditelji, ili sam samo ja tako mislila. Očigledno je da je on bio zainteresovan samo za vezu sa mnom. Žarko sam želela dete, pa je on pristao, verovatno u nadi da vantelesna neće uspeti. Kad sam ostala trudna, iznenadio se i rekao kako on to ne može, želi da izađe iz toga i ne bi da se nosi s tim", ispričala je tada Ljiljana za "Story" i dodala:

"Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se moj san ostvario. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem. Prekinuli smo svaki kontakt. Tako smo se dogovorili. Samim tim biću samohrana majka i njega ta priča ne zanima. Protivnik sam prisile u bilo kojoj vrsti odnosa."

ljiljana jaksic salveta
Youtube / Novo jutro 

U novembru 2013. godine Ljiljana je donela na svet ćerku Dariju, a samo 40 dana nakon porođaja vratila se poslovnim obavezama, kako bi imala sredstava da izdržava svoju malu i srećnu porodicu.  

"Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. A uvek je ona u pitanju. I kad radim - radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro", ispričala je svojevremeno glumica.

ljiljana jaksic salveta
Youtube / Premijera 

Ljiljana je jednom prilikom podelila i dirljivu priču o tome koliko je ponosna na svoju naslednicu, koja se na sve načine trudi da joj pomogne. 

"Komšija mi juče kuca na vrata, treba da se da 5.000 za lift, održavanje godišnje, šta već. Ja u šoku, meni je trenutno 5.000 dinara kao 5 miliona! Držim taj papir, bila sam van sebe, a moja ćerka odlazi u sobu i donosi mi novčanice koje je skupljala. Po 200, 300, 500, sačuvano u novčaniku malom, daje mi i kaže: 'Izvoli, da platiš lift'. Insistirala je da uzmem, rekla sam joj: 'Ostavi, tražiću ti kad ne budem imala baš ništa', tako je bilo“, otkrila je glumica u emisiji "Ekskluziv".

Još fotografija Ljiljane Jakšić pogledajte u galeriji ispod.

Foto: Dragana Udovičić, Youtube / Praktična žena Ljiljana Jakšić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

LJILJANA JAKŠIĆ JEDVA PREŽIVLJAVA OD POČETKA PANDEMIJE: Slobodni umetnici su postali socijalni slučajevi (KURIR TV) Kurir televizija