Kantautorka Kristina Kovač (48) poslednjih nedelja vodi potpuno nov način života, otkako je saznala da ima insulinsku rezistenciju i povišen holesterol. Ona je izmenila način ishrane i više se posvetila fizičkoj aktivnosti, što je rezultiralo i gubitkom kilograma. Kristina otvoreno sa svojim pratiocima deli detalje iz svoje svakodnevice, pa je tako sada otkrila da je vrlo ponosna na to kako napreduje u rešavanju svojih zdravstvenih problema.

"Godine su prošle pune muka... A 'vako sam izgledala dok me još nisu sustigle. Nego, od jutros sretna kao kuče - kilaža 82.9! Iz nekog razloga, ta dvojka mi je bila (psihološka) granica na koju nisam uspevala da se spustim još od 2019, i mnogo sam srećna što je vidim od jutros. Sledeći 'milestone' biće da vidim devetku na mestu te dvojke. Idemo!", napisala je ona na društvenim mrežama, uz svoju fotografiju iz mladosti.

Podrška stiže sa svih strana, kako od prijatelja i pratilaca, tako i od članova njene porodice - ćerke Tare i izabranika Danijela Brakusa, koji se suočio sa sličnim problemima, te on i Kristina kroz ovaj period prolaze zajedno.

"Ovog vikenda se na duže vreme opraštamo od gurmanluka. Dijagnostikovana mi je insulinska rezistencija (još u fazi hiperinsulinemije, sa glukozom u granicama normale), koja se smatra uvodom u dijabetes. Danijel ima hipertenziju koja se znatno pogoršala, a da nije ni znao, oboje i visok holesterol. Znači, ovog puta je smrtno ozbiljno da ne bi bilo samo smrtno. Držite fige i šaljite podršku ljudi - ovo mora da bude promena načina života u korenu, kao nikad do sad", otkrila je Kristina početkom avgusta ove godine.

Još fotografija Kristine Kovač i njenog partnera Danijela pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/kristinakovac43 Kristina Kovač i Danijel Brakus

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nađa i Kristina Kovač pred nastup Kurir