Suzana Drobnjaković je u Holivudu poznatija kao Saša Aleksander, a mogla bi da tome doda još jedno, veoma slavno prezime iz sveta filma.

Lepotica srpskog porekla, rođena u Los Anđelesu, udata je za Eduarda Pontija, sina legendarne Sofije Loren i reditelja Karla Pontija. Pojavila se sa mužem i svekrvom na modnoj reviji Đorđa Armanija u Veneciji i dobila brojne komplimente za svoj izgled.

U 50. godini, Saša uživa u plodovima svoje bogate karijere. Počela je sa glumom još u srednjoj školi i na fakultetu, a izgradila stabilnu poziciju u više televizijskih serija. Pojavila se u manjem broju filmova, a između ostalog, imala je i sporednu ulogu u ostvarenju "Nemoguća misija 3".

profimedia-0783657117-min.jpg
Profimedia 

Saša se oprobala i kao rediteljka, a sa mužem Edoardom odgajila je dvoje dece. Upravo zbog porodičnog života i drugih obaveza, napustila je jednu od najdugovečnijih serija svih vremena, "Mornaričke istražitelje".

"Ljudi ne shvataju da se u takvim serijama snimi 24 epizode godišnje, što znači da radite 10 i po meseci, po 17 sati dnevno. To je veliki napor", objasnila je tada.

Suzana alijas Saša može sebi da dozvoli da bira uloge i angažmane, jer se ukupno bogatstvo nje i njenog muža procenjuje na više od 20 miliona dolara. Pogledajte i više njenih slika sa mužem i svekrvom u našoj galeriji.

Profimedia Udata za Eduarda Pontija, sina Sofije Loren.

Tekst: Lepa&Srećna