Uspešna i šarmantna glumica Milena Vasić (46) danas je u srećnom braku sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji je njena ljubav iz mladosti. Njih dvoje zabavljali su se kao veoma mladi, a onda ih je život razdvojio i Milena se sa 22 godine udala za svog bivšeg supruga Jakšu Ražnatovića, sa kojim je dobila ćerku Lanu i sina Nikolu. 

Jakša se ne eksponira u javnosti, ali je jednom prilikom na društvenim mrežama osvanula njegova fotografija, i to na profilu spisateljice Vesne Radusinović, čiji je on rođak.

Jakša Ražnatović
Instagram / vesnaradusinovicofficial 

Nakon razvoda od Jakše Milena jeobnovila vezu iz mladosti sa Jugom Radivojevićem, a krajem 2014. godine ljubav su krunisali brakom. Sledeće godine dobili su zajedničkog sina Lava, dok Jug iz prethodnog braka ima i naslednika Vuka.

"Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: 'Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi'", ispričala je jednom prilikom Milena Vasić.

jug radivojevic milena vasic-min.jpg
instagram / milenavasicofficial 

Glumica je govorila i o tome koliko se njen i Jugov odnos promenio otkako su dobili zajedničko dete.

"Jeste, u smislu da nas je Lav još više povezao. Mislila sam da ne možemo da budemo bliži nego što je to bilo pre njegovog rođenja, ali čini se da uvek ima prostora da ljudi u nežnosti napreduju. Jug je predivan suprug i otac. Pun je razumevanja i ume da ispoštuje suštinske potrebe partnera i dece, a uz to ima divnu i blagu narav. Mislim da se njegova priroda možda najbolje ogleda tokom rada, zbog čega ga svi u poslu vole. On je snimio film bez ijednog ekscesa, što je gotovo nemoguće u današnjim uslovima. Međutim, njegova energija otvara mnoga vrata, pa su tako sa ekipom obišli osam gradova u Srbiji i svuda su naišli na odličan prijem od strane domaćina. Na isti način se odnosi prema meni i deci, pa je ustanovio pravilo da sve može da se reši razgovorom i da nema potrebe za svađama i lošom atmosferom čak ni kada postoje teške situacije. Znate, kada se zabavljate sa nekim i kada se samo viđate, to su uvek uzbudljive i lepe emocije, ali kada živite sa nekim, mirnim životom bez tenzije, onda je to velika stvar", rekla je Milena svojevremeno za magazin "Hello".

Još fotografija Milene Vasić i Juga Radivojevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/milenavasicofficial Ljubav Milene Vasić i Juga Radivojevića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

POZNATA GLUMICA OTIŠLA U PEVAČICE! Milena Vasić uveliko nastupa u Beogradu, a pogledajte kakvu atmosferu pravi Kurir televizija