Mašan Lekić i Kristina Nikolić postali su roditelji još jedne devojčice. Lepu vest je voditelj objavio na svom Instagramu i otkrio da njegova najmlađa ćerka još nije dobila ime.

"Ćao, ekipo, stigla sam. Moja treća princeza“, napisao je Mašan na Instagramu uz emotikone zaljubljenog smajlija, a zatim dodao:

"Lekićeva (ime još nemamo)"

Mašan Lekić dobio ćerku
Instagram/Masan Lekić 

 Mašan i Kristina imaju ćerku Zoi, a voditelj iz prvog braka ima naslednicu Miju. Mašan je godinama bio u braku sa Mirom, a vest da se razvode tada je mnoge iznenadila. Izvori bliski paru tvrdili su da Mira i Mašan već duže vreme imali nesuglasice koje nisu uspevali da prebrode, pa su oboje krenuli svojim putem.

"Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put", rekao je Mašan za "Story" i naglasio da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

"Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već ranije prošao, sada se lagano prisećam", rekao je tada Mašan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MAŠAN U ZAGRLJAJU PEVAČA SLAVIO ROĐENJE ĆERKE! Goste zabavljali Steva Anđelković i Nemanja Nikolić, a saznalo se i IME naslednice! Instagram