U porodičnom domu pevačice Džejle Ramović zavladala je velika tuga. Njen deda je preminiuo, a od njega se emotivnim rečima oprostila Džejlina majka, Edita Ramović.

"Babo moj... Da mogu ponovno da osetim to. Da te pratim kad mi odlaziš i čekam kad mi dolaziš... Babo moj...", napisala je Džejlina majka.

Mlada pevačica koja se proslavila učešćem i pobedom u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" jako je vezana za porodicu. Oni su uz nju u svim životnim momentima.

"Koliko god da je teško i zna da bude iscrpljujuće i onako previše u datom trenutku, samo hrabrost je bitna. Sami sebe podižemo, ja ne dam sebi da me problemi savladaju", počela je Džejla u jednoj podkast emisiji, pa priznala da je prolila mnogo suza.

"Iks problema sam imala, i padova i uspona, i tolikih uspona da ne mogu sa njima da se nosim, pa ne znam šta ću od sebe. Padova tolikih da plačem po tri dana u kući, svašta se dešavalo, ali kada izađem pred javnost u mojim očima je to hrabrost", objasnila je ona.

Još fotografija Džejle Ramović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / dzejlaramovic Savršen modni stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DŽEJLA RAMOVIĆ OTKRIVA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Evo koja je pesma njenog života i šta misli o momcima u Španiji Kurir televizija