Srđan Predojević u srećnom je braku sa suprugom Mirjanom Lazarević, uspešnom pravnicom sa kojom se venčao 2014. godine. Iako su u ljubavi bili dugi niz godina pre toga, vezu su ozvaničili brakom tek kasnije, kada su već bili ponosni roditelji dvoje dece, ćerke Sofije i sina Stefana. Venčanje je upriličeno u Parizu, a voditelj je nakon toga podelio utiske sa ceremonije.

"Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba", rekao je tada Predojević za "Hello".

Kada se oženio, Srđan je imao 43 godine, a njegova supruga godinu manje. Jednom prilikom je u šali rekao da je sačekao da porodica prestane da brine hoće li on ikada stati na "ludi kamen".

Srđan Predojević
ATA / Antonio Ahel 

"Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko", rekao je u intervjuu za magazin "Story".

Dve godine pre venčanja Srđan i Mirjana doživeli su veliki gubitak - čekali su treće dete, ali je supruga voditelja nažalost u poodmakloj trudnoći izgubila bebu. Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspeli su da prebrode najteže trenutke.

"Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice", rekao je tada Srđan za "Svet".

Još fotografija Srđana Predojevića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Amir Hamzagić, ATA / Antonio Ahel Srđan Predojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Voditeljka i zmija Prva TV