Holivudski glumac Kevin Kostner nedavno se razveo od supruge Kristin Baumgartner i na trenutak delovalo je da će proces proći bez velike pompe. Međutim, situacija je eskalirala i par vodi otvoreni rat, a glumac je rešen da joj ne da ništa od imovine.

"Kristina sme da uzme svoju odeću, tašne, nakit i kozmetiku", glasi nalog suda, "ali ništa drugo iz kuće u kojoj je živela sa Kevinom i njihovo troje dece. "Ne sme da uzima nameštaj, pokućstvo, aparate, umetnička dela niti bilo koje druge predmete."

Kostner je podneo zahtev sudu da joj zabrani iznošenje imovine, a njegovi advokati su naglasili da - po predbračnom ugovoru - on i žena nemaju zajedničke imovine. Prethodno je Kristinin pravnički tim podneo listu stvari koje ona planira da uzme, a u njemu su "neodređeno navedene neke šerpe i tiganji", žalio se Kostner.

Advokatski timovi se pripremaju za borbu koja se nastavlja u novembru, kad će se preispitivati upravo predbračni ugovor. Ako ga bude dovela u pitanje, Kristina će možda morati da vrati milion i po dolara koliko je, baš u skladu s tim ugovorom, od muža već dobila.

Sada je Kristin podnela zahtev za povećanje alimentacije - iznos od 130.000 dolara mesečno joj nije dovoljan. Sa željom da naslednici i nastave da uživaju istim životnim stilom, bivša supruga Kevina Kostnera je sada tražila još novca.

Kristin je ove nedelje, naime, tvrdila i javno kako se njegovo bogatstvo učetvorostručilo tokom njihovog braka, pa je zato vrlo ošro krenula po svoje, prenosi tamošnja štampa.

kevin koster i kristina 0462176349-min.jpg
Profimedia 

Par se venčao 2004. godine i imaju troje dece: sinove Kajdena (15) i Hejsa (14), kao i ćerku Grejs (12).

Kristina, koja se nekad bavila modelingom, a nakon toga dizajniranjem torbica nikada nije pričala o njihovu braku u javnosti, ali oni koj je poznaju tvrde da je jako odlučna. Tako je, 2003. godine prekinula vezu sa slavnim glumcem  jer se nisu slagali oko odluke da li žele da imaju zajedničku decu. Kostner je godinama kasnije ispričao da ga je ostavila, ali godinu dana kasnije su se venčali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Razvod Tiktok/drvlaw