Prva supruga Voje Brajovića (74) bila je Ljiljana, njegova ljubav iz detinjstva, koju je upoznao u svom komšiluku u Valjevu. Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i Voju, a ona je krenula očevim stopama.

Međutim, kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici. Glumac i njegova prva supruga dobili su dvoje dece, sina Vukotu i ćerku Iskru.

"U mnogim važnim stvarima bila mi je i majka i otac. Od sitnih, ali deci važnih stvari, tipa naučiti me da plivam, do životnih lekcija kasnije, kad sam odrasla, i kad je naš odnos tek postao dragocen. Nadam se da ću svojoj ćerki biti bar upola toliko dobar prijatelj koliko je ona bila meni", rekla je jednom prilikom Iskra Brajović o svojoj mami.

Ljiljana je sebe, kako je svojevremeno rekla, pronašla u jednom butiku sa najlepšim džemperima u gradu.

"Ne kažem da je to moje konačno opredeljenje, ali se sasvim drugačije osećam otkako radim", priznala je tada.

Nakon razvoda od Ljiljane, Brajović je ponovo otišao pred oltar. Godine 2002. oženio se 23 godine mlađom glumicom Milicom Mihajlović, sa kojom je dobio sina Relju.

Voja Brajović, Milica Mihajlović
ATA / Amir Hamzagić 

Još fotografija Voje Brajovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Voja Brajović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

POZNATI GLUMCI DOŠLI ISPRED JDP DA PRIME VAKCINU! VOJA BRAJOVIĆ: Sve je bilo organizovano i tačno! Pazićemo kao i do sada (VIDEO) Kurir TV