Hale Beri je konačno uspela da se razvede od Olivijea Martineza, posle parnice koja je trajala čak osam godina. Brak je trajao samo tri godine, a kao razlog razvoda navedena je razlika u karakterima.

Najveća bitka se vodila oko starateljstva nad sinom Mejsom, koji sad ima devet godina, ali i oko alimentacije na koju je Hale, izgleda, "večno osuđena". Ona je "bivši supružnik koji više zarađuje" i to u dva braka, a više puta se žalila na nepravedne postupke.

Od prethodnog muža, Gabrijela Obrija, rastala se kad je upoznala Olivijea. Međutim, ni ovaj razvod nije prošao bez muke, jer je glumica htela da njihovu ćerku Nalu odvede u Francusku.

hale beri 0485382595-min.jpg
Profimedia 

Sud je to odbio, a Gabrijel i Olivije su se sukobili pred kućom. Kako je prvi muž bio, svojevremeno, i bokser, polomio je drugom rebro u tuči. Ni drugi nije ostao dužan - bokseru su stradali ruka i vrat pa su obojica završili u bolnici, a Obri kasnije i u zatvoru.

Sada Hale plaća alimentaciju i jednom i drugom, jer s obojicom deli starateljstvo nad decom.

hale beri 0030240083-min.jpg
Profimedia 

"Plaćam već deset godina prethodnom mužu, mnogo više nego što je razumno za izdržavanje jednog deteta", napisala je glumica svojevremeno na Instagramu.

hale beri 0762346953.jpg
Profimedia 

"Ljudima se dozvoljava da KORISTE decu kako bi dobijali novac i živeli životom za koji ne zarađuju", upozorila je Hale, rekavši da bivši muž treba da se zaposli i sam plaća svoje račune.

Pre Gabrijela i Olivijea, glumica je imala još jedan brak. Za košarkaša Dejvida Džastisa se udala kad joj je bilo 27 godina, a razvela četiri godine kasnije. Prvom mužu ne plaća alimentaciju, nemaju dece, ali je tražila od suda zabranu prilaska što ukazuje na moguće nasilničko ponašanje u braku. 

hale beri.jpg
Youtube / Warner Bros. 

Drugom  mužu je Hale dugo plaćala 16.000 dolara mesečno, a kasnije je ova suma prepolovljena. Koliko će plaćati trećem mužu još nije precizno poznato. Glumica je kod nas najpoznatija po ulozi u filmu "Žena mačka", ali je snimila više od 60 ostvarenja, što na velikom platnu, što na televiziji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok